Sakralioji Mėnulio jaunatis Žuvų Zodiako ženkle

Sakralioji Mėnulio jaunatis Žuvų Zodiako ženkle

Mėnulis keliavęs jaunatyse per visą Zodiako ženklų mandalą sukaupė daugybę patirčių ir išgyvenimų. 2024 m. kovo  10 d. 11:00 val. stoja Mėnulio jaunatis Žuvų Zodiako ženkle. Prieš naująjį jaunačių ciklą tai yra paskutinė stotelė viską apibendrinančiame Žuvų Zodiako ženkle. Metas sintezei, integracijai, sukauptos patirties apjungimui į visumą, kai atskiros gyvenimo sričių detalės, kartais net labai prieštaringos, pakylėjamos į kitą vystymosi lygį.

 

Mėnuliui esant Žuvų Zodiako ženkle tampame jautresni, pažeidžiamesni nei įprastai. Siekiame švelnumo, meilės, atjautos, subtilumo, dvasingumo. Tai palankus metas kūrybai, vaizduotės ir fantazijų pasauliams. Pasąmonė per sapnus, intuiciją, pojūčius skleidžia savo subtilius virpesius. Geriau juos suvokiame vidinės ramybės būsenoje. Tokioje būsenoje veriasi sakralus ir pakylėtas ryšys su savimi, su Siela, su Kūrėju. Apsilankykime savo vidinėje šventovėje.

 

Tai puikus metas poilsiui, reabilitacijai, vandens procedūroms, vidinės savijautos bei sveikatos būsenoms pagerinti. Tai metas pasirūpinti savo imunitetu, organizmo švara (toksinų šalinimu) bei vidinių resursų atsargomis. Jų prireiks žengiant į permainingąjį kovo mėnesį.

 

Šiuo metu venkime perdėto emocijų įaudrinimo, iliuzijų šydo, žalingų įpročių, tamsuoliškumo, pasidavimo svetimoms įtakoms. Ypač nepažeiskime ir neišduokime meilės, atjautos, švelnumo. Taip pat nebūkime per griežti ir per daug reiklūs sau ir kitiems.

 

Šios jaunaties raktas – būti. Tiesiog būti, stebėti, liudyti besąlyginės Meilės vandenyną, kuris užlieja kiekviena mano įkvėpimą ir iškvėpimą. Manyje juk visada buvo, yra ir bus tas absoliutaus žinojimo lašas, kuris yra nuolatiniame ryšyje su begaliniu Kosmoso vandenynu. Vis būtis (ir jos raktai) manyje.

 

O kas, jei pasitikėsiu gyvenimo srovių tėkme? Gal jos nuneš į ...

Grįžti į tinklaraštį