Pusiausvyros siekianti Mėnulio pilnatis Svarstyklėse. Mėnulio užtemimas.

Pusiausvyros siekianti Mėnulio pilnatis Svarstyklėse. Mėnulio užtemimas.

Kovo mėnesio Mėnulio pilnatis įvyks Svarstyklių ženkle (2024 m. kovo 25 d. 09:00 val.). Ši pilnatis bus lydima Mėnulio užtemimo, kuris įvyks tą pačią dieną 09:12 val.

 

Mėnulio užtemimai yra ypatingos jėgos metas tiek apsivalymui, atsisakymui, paleidimui to, kas nebetarnauja žmogaus aukščiausiam tikslui, tiek prisipildymui, atsinaujinimui, naujos krypties nustatymui siekiant savo misijos. Tai transformacijos metas, kai galimi ypatingi pokyčiai. Žmogui, esančiam Žemės planetoje, tarsi nutiesiamos nematomos gijos iš pačių svarbiausių dangaus šviesulių – Saulės ir Mėnulio. Šiuo tiesiu kanalu į Žemę tarsi perduodamos kosminės žinutės, Visatos laikmečio naujienos, atskleidžiamas Visatos planas.

 

Lietuvoje Mėnulio pilnatis Svarstyklėse stos 2024 m. kovo 25 d. 09:00. Mėnuliui esant Svarstyklėse ieškome daugiau balanso, harmonijos, grožio, kultūros, estetikos ir etiketo. Esame labiau linkę į kompromisus, siekiame suderinti skirtingas nuomones, prisiderinti. Svarbūs tampa asmeniai ir visuomeniniai santykiai, taip pat santykis su pačiu savimi. Išryškėja teisingumo svarba ir jo siekis pasitelkiant diplomatiją, visuomenines normas ir taisykles, susitarimus. Visa tai skamba, kaip išsigelbėjimas šių dienų aktualijoms!

 

Tačiau Visatos žaidimai su prieskoniais. Mėnulio pilnaties metu Saulė visada yra opozicijoje prieš patį Mėnulį. Saulė ne tik žmogaus horoskope, bet ir Žemės gyvavime yra labai svarbi. (O kas jeigu jos nebūtų?...). Saulė būdama Avino ženkle yra labai stipri, tai lyderio pozicija. Ji nusiteikusi ryžtingai, drąsiai, aktyviai veikti ir net ginti, kovoti už tą patį teisingumą. Abiejų, Mėnulio ir Saulės, teisingumo siekis gali sukelti įtampa – kaip šios vertybės siekti?

 

Mėnulio pilnatyje Svarstyklėse verta užduoti klausimą – ką aš renkuosi?

  • Ar mano pasirinkimas tikrai laisvas? Ir ar tikrai – mano?
  • Renkuosi aš, ar renkasi mane? Gal pasirinkimas jau buvo padarytas (sąmoningai ar ne)? O gal svarbiau yra – nepasirinkti?
  • Koks yra mano kuriamas santykis?
  • Ar mano indėlis (dėmesys) balansuojant svarstykles kuria grožį ir harmoniją?

Pasitelkime Avino drąsos pažvelgti į Mėnulio apšviečiamą šešėlinę pusę, t.y. mūsų pačių paslaptingąją pasąmoninę gelmę. Pasinaudokime Svarstyklių ženklo išmintimi ieškoti sutarimo, bendrų harmoningų išeities taškų tarp sąmonės ir pasąmonės.

 

Mėnulio pilnaties Svarstyklėse raktas – sprendimų suderinamumas Dvasios šviesoje. Pusiausvyra ir saikas galioje.

Linkiu, kad Mėnulio pilnatis taptų harmoningai apšviesta pakilimo aikštele galingam Tavo Dvasios skrydžiui.

 

Šviesos linkėdama - Astrologė Ieva

Grįžti į tinklaraštį